My BeLog

Mama Sayang anak anak mama
HELMI <3 UDDYN <3 SAFIYYAH

~~

BeLog Setia BerCeriTa

Jumaat, 30 Mac 2012

isu bawak anak kecik gi shopping..

Pasal tajuk atas ni saje je nak story n share gan u ollz... bagi aku la kan aku tak suka bawak baby gi shoping sbb ganggu konsentrade aku nak bershoping.. ade yang suka bawak baby skali..klu aku ohhh tidakkkk tidakkk.... rela aku tak keluar... contoh tadi mase aku kat sogos... ade baby ni, dlm 10 @ 11 bulan la, dok meraung2 menangis2 terguling2... nampak parent die angin nak marah2.... jgn marahhh ye kat baby tuu... nak bawak sangat..tu laa padah nyee..... aku penah gak mengalami mcm tu...dah tobat tak mo bawak baby, tunggu besaq sikit... legaaaa... lagi satu bawak baby gi kenduri....ahhhhh tobatt tak mo bawakkk.... dah le aku bawak baby bersendirian..laki aku keje.. dah sah2 aku tahan pe el' baby aku ni.... Pendapat korang maybe tak sama gan aku... it's ok... :)