My BeLog

Mama Sayang anak anak mama
HELMI <3 UDDYN <3 SAFIYYAH

~~

BeLog Setia BerCeriTa

Sabtu, 2 November 2013

#FARM FRESH#


Faveret baru saya skrng yoget keluaran Farm Fresh... b4 this, saye minum yoget bliss strawberry, blueberry, mango.. yoget yg lain2 pun minum jugak.. tapi laa ni saye tetap kata farm fresh yg sedappp..

Pada mulanye kakak ipar yg minum dulu, die yg gatai bg saye cube minum ni.. tp faveret die yoget original.. sedap gak la tp  saye suke yg berperisa mcm dlm gamba di atas...

hargenye tak mahal tak murah, mampu di beli dgn harge Rm4.79.. ade di jual di aeon big dan giant sahaja. Kat tempat lain, saye tak tau la pulak...  Try la u ollz..