My BeLog

Mama Sayang anak anak mama
HELMI <3 UDDYN <3 SAFIYYAH

~~

BeLog Setia BerCeriTa

Isnin, 2 April 2012

~~~Dugaan~~~

Tarikh 12 Sept 2011 adalah tarikh yg aku tak boleh lupe sebab mase tu aku demam teruk sampai gigil2 badan aku, so doktor bagi mc 2 hari... dlm pada masa yang sama, laki aku sakit kat dada... sampai tercungap2... die bukan laa penat sebab berlari.. mungkin sbb jantung... dah sah2 la aku yg kena bawak die pegi hospital... dah la aku demam, bawak org sakit pulak...hehehe dugaan... Sampai je kat hospital, faking tak de (parking)... so die pi sorang2 nak cek, yg aku ni dok dalam keta takut2 aku faking tak kena nnti kena saman pulokk.... Dalam 2 jam slpas tu, die fon kena tahan wad...doktor kate jantung die bergegar... Aku pun tinggal je la keta tu, nak pi kat wad.. Aku ape citer demam ni... Demam aku terus baik sbb peluh mencurah2 bak air mandi... sihat alhamdulillah... Dok kat spital ni mau slama sminggu... so amik EL 3 hari arr... terpaksa... mana nak jaga laki sakit,anto anak skolah, baby kocik lagi... stress mmg adeeee.... tapi redahhh je laa....

Ahad, 1 April 2012

Cantik

Aku suka bile cantik... sume orang nak cantik kann... sape pulak nak hudoh kan..hehehe.. pasal cantik ni nak citer la pelakon badan cantik semalam ade kluar rancangan nona, pelakon Rozita Che Wan.. die citer care2 nak sihat, tak mo kedut cepat, petua die bagus la.. mkn buah dulu pastu baru mkn nasi... minum air pun duduk... yg kite ni kekadang minum sambil berdiri... tak elok kate nye... kalo dah makan nasi tu, tunggu stengah jam baru boley minum, baru la tak buncit... Aku kadang ikut jugak petua2 tu.. tapi kalo malas tak ikut jugak.... MALAS MALAS MALASSSSSSS.. patut la aku buncit...hehehe

Ce rase ce rase Vsoy

Hari khamis lepas 29 march, aku duty kaunter litar DBKL.... aku suke aku suke... tp tak lama lagi dah nak tutup... customer2 yang seangkatan dgnnye, dtg lah beramai2 ke SSM the mall @ SSM KL sentral... Tapi sempat la aku rayau2 kat sogo... aku beli vsoy multigrain... sbb sedap la aku beli... sebelum aku beli kena ngetest air nii... mmg sedapp laa citer diee.... anda cuba la nanti....