My BeLog

Mama Sayang anak anak mama
HELMI <3 UDDYN <3 SAFIYYAH

~~

BeLog Setia BerCeriTa

Sabtu, 6 Oktober 2012

GentinG Part Twooooo :))

 Assalammualaikum...akhirnye dgn kesabaran sabariahku ini,haku dpt haplot gmbo2 tersebut... ok menujuuuu ke puncak gentingggg..aiksss ade angry bird lak kat keta tuhhh... muke ganasss ...heheheh

\
 ok ni tiket nak masuk outdoor dan regenye bole tahan rm 153 utk 2 dewasa n 2 kanak..klu tiket indoor plus outdoor rm200 je kot, tp biar la aku n anak2 main kat outdoor je, kang jln di outdoor penat2 nti kat indoor tak larat nak masuk, kan dah rugiii..
 ok rase ok la tu nak d bandingkan tiket kat legoland...mahaiii nak mamfusss...btoii dak kawan2.... hang pa dok btoi je kan...

 uddyn n ayah...nek double deck caraousel...wah sebutann nyeee gituu... aku n helmi dr atas....
 alololol  gebunye tgn haku ini.... tgk helmi, baru nmpak keceriaan muke nyee...
 die asek lambai tgn jerkk...tu je la keje nyerkkk
 uddyn n ayah lagii... ni kitorang nek monorail... aikss kat kl pung ade monorail tp monorail kat shini cute... namenyee ulat beluncasssss...
 helmi @ ulat beluncassss..hehehehe
 kat genting bnyak btol tempat nk di renovate... cth spt gmbo di atas...
 uddyn @ ulat beluncasss... muke geram die tu.... gigi die je haku tak bekenan....
 view dr ulat beluncassss... owhhhh yee name menatang ni flying coaster...aku tak mo nek sbb tak de geng... laki haku tak bole naik sbb ade skt jantung... so haku tgk je mende ni...huhuhuh
 ni apo ntah name nii...aku panggil cawan pucing2... gilo siot nek menatang nii...haku feninggg n nak muntah...
 lagiii & lagiiiiiii pucingggg
 abg boya ku ini..kontrol machoooosss
 2 hero ku yg sngt ku cayangggg
 main flying jumbo pulak....
 begambo di tempat bas omputeh..... panas kan tempat ni... dah tak mcm dolu, dolu haku pegi taon 2004, masih sojukkk lagiii...
 ayah n uddyn nek antique car.... uddyn drive...hahahah
 aku n helmi...(antique car)... ni helmi yg bawak...
 view dr antique car.... kat tasek tu ade main boating n bumper boating... aku tak nek jugekkkk sbb haku tak de geng lagiiii... ish3x
 kami nek mini train.... hehehe lombap bonarrrrrr
 aceceeeeee...abg boyakuuu
 Yang ku sayangggggg
 befdayyy boyyyyy
 derang main rodeo rider... yg sbelah tu budak indon...
 elehhh tinggi mane la sangatttt
 heheheheh hepiii wooo
 kami nek matahariii.....
 helmi @ matahari
 view dr matahari
 *8*



 jalan ke dinasour land
 2 hero ku begambo di dinasour land
 peaceeeee yoooo
 view dr dinasour land
 derang main junior bumper car
 bumper car
 uddyn @ bumper car
 helmi @ bumper car
 tak silap haku ini busy bugs
 uddyn naik horse


 uddyn befday boyyy
 muke geramm lagiii
 playpen
taim ni helmi begambo sorang2 sbb si uddyn tgh nanges haku cubit2 nakaiii sngtt... hisshhhh

Tiada ulasan: